Kontakt: stručnjak za preokret

Autor sajta: Aleksandar Milovanović – strateg i specijalista za poslovni preokret

Aleksandar je nezavisni poslovni konsultant u Beogradu sa prethodnim iskustvom iz više zemalja i industrija. Kao konsultant je radio na formulisanju i uvođenju strateških i organizacionih rešenja u Južnoj Africi, Namibiji i na Balkanu od 2001. Aleksandar deluje kao strateg, poslovni savetnik i poverljiva osoba uvek se oslanjajući na etiku, profesionalnost u poslu i kvalitet.

Aleksandar je već savetovao investitore i poslovne lidere iz širokog spektra industrija uključujući građevinsku, hemijsku, proizvodno-prerađivačku, farmaceutsku, transportnu, maloprodajnu, veleprodajnu, medijske kuće, bankarstvo i privatne investicione fondove.

Svoje ideje i tekstove je objavljivao u južnoafričkim izdanjima „Business Times“ i „Finweek“, a takođe i u Srbiji u časopisima NIN, Biznis i Industrija. Aleksandar je razvio originalni koncept od 8 elemenata Kostura za Izvršenje Strategije koji je opisan na strani „Analiza Strategije 360°“.

Aleksandar Milovanović je član sa titulom “Fellow” i ambassador dobre volje u britanskom Chartered Management Institute kao i član “McKinsey’s Online Executive Panel”. On je sertifikovani poslovni savetnik kako u Južnoj Africi tako i u Srbiji, a nalazi se na listama organizacija kao što su Frontier Strategy Group i to kao Ekspertski Savetnik i Evropske Banke za Rekonstrukciju i Razvoj kao Viši Industrijski Savetnik. Poseduje diplome MBA sa Univerziteta “Buckinghamshire” i MSc sa Univerziteta u Beogradu.

Aleksandra možete kontaktirati putem sledećeg formulara:

One response to this post.

  1. Posted by Johnf772 on 10/11/2015 at 6:22 pm

    Though it is true I enjoy your writing style, I don’t agree with your main point of view about this one. I do delight in your website nevertheless. eggfcgadedcc

    Odgovor

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s

%d bloggers like this: